Published On: 10 augustus 2022181 words1 min read

Toen mijn zoontje werd geboren, kreeg hij in het ziekenhuis een klein gehaakt muisje in zijn bedje. Het was een wit met oranje muisje. Hij was er dol op, maar helaas zijn we hem ergens een keer verloren. Ik besloot het muisje van de foto na te maken omdat ik het zo’n schattig muisje vond, dat ieder kindje hem verdient. Dus bij deze; het patroon geheel gratis van het geboorte muisje van mijn zoontje Dylan.

Het muisje is vrij eenvoudig te maken. Je hebt aan slechts een kwart bolletje garen genoeg om dit muisje te maken. Varieer zelf met leuke kleurtjes, slaapoogjes of vrolijke open oogjes. Wat je maar wilt. Verleng de staart, maak ‘m korter, diverse kleuren… ga helemaal los op dit kleine schattige muizenpatroontje.

Ik heb zelf garen van Hobbii 8/4 katoen gebruikt voor het maken van het geboorte muisje. Je kan uiteraard ook wol, acryl of andere garen gebruiken. Kies zelf dan even de bijpassende haaknaald uit. Wil jij ook graag dit muisje geheel gratis maken? Vul onderstaand formulier in, en download het patroon gratis in PDF formaat.

Geboorte muisje

[contact-form][contact-field label="Naam" type="name" required="1"][contact-field label="E-mail" type="email" required="1"][/contact-form]

 

Laat een reactie achter

  1. […] patroon heb ik gemaakt en is gratis te downloaden. Het muisje kan je maken met allerlei soorten garen en is een makkelijk patroon om mee te oefenen. […]

Gerelateerde berichten