Published On: 17 november 2023202 words1 min read

De kerst kruipt langzaam dichterbij en binnenkort mag de kerstboom weer in de woonkamer vertoeven. Om je boom wat meer kleur te geven, heb ik een geheel gratis kerstbal patroon gemaakt. Zo kan jij je eigen kerstballen maken voor in de boom of geef ze cadeau aan iemand anders! Altijd leuk om zelf te gebruiken en te geven.

Kerst is vaak een moment van samen zijn, lekker eten en gezelligheid. Dit jaar kan jij de show stelen met jouw eigen gehaakte kerstballen in jou kerstboom. Het patroon is vrij eenvoudig en je kan allerlei kleuren gebruiken. De mijne is wit met blauw, maar haak gerust met gouddraad, rood, groen, turquoise en andere prachtige kleuren.

Hoe kom ik aan het patroon?

Nou vrij eenvoudig! Vul het onderstaande formulier in en download het patroon geheel gratis! Het patroon is in PDF-formaat, lekker makkelijk voor desktop, telefoon en tablet dus. Kan je overal waar je bent, aan je kerstballen werken. Wel zo handig.

Downloaden maar!

Vul onderstaand formulier in en ga daarna direct aan de slag. Iedere haaknaald en garen werkt, dus je kan gelijk beginnen zodra je het patroon hebt. Heel veel plezier en heb je vragen? Stel ze gerust in de comments.

 

Laat een reactie achter

Schrijf je, net als 650 anderen, in voor de nieuwsbrief!

En ontvang het laatste nieuws, leuke kortingscodes en opkomende acties.

[activecampaign form=27 css=1]