Published On: 26 februari 2024659 words3,3 min read

De vraag die velen wellicht hebben is ‘Wie is By Adinda eigenlijk’? Vandaag een leuke blog over mezelf, wie ik ben, waar ik vandaan kom en waarom ik ben gaan haken en breien. Ben je benieuwd wie By Adinda is? Lees dan vooral even verder.

Het begon allemaal lang geleden in 1987… ja reken maar uit hoe jong ik ben. Inmiddels mama van een heerlijke zoon Dylan, alweer bijna 7 jaar oud en getrouwd met de liefste man, Michel. Mijn haak-avontuur begon in 2017 na de geboorte van Dylan. Ik kreeg een paar gehaakte knuffels als kraamcadeau en vroeg me af hoe dat gemaakt was en of ik dat ook kon. Na veel speuren op internet, me erbij neergelegd. Had al een hobby met armbanden maken en kon niet alles doen, of toch wel? Een setje gekocht bij de Xenos van een eenhoorn maar die eindigde met veel tieren in de vuilnisbak. De plastic haaknaald was inmiddels krom, mijn garen klopte van geen kant en de eenhoorn leek wel overreden door een tank zo verminkt zag ie eruit. Klaar ermee dus!

Frankrijk 2018

Onze eerste vakantie naar het buitenland met Dylan. Onderweg naar de kust in een Frans dorpje, liepen we langs een handwerkwinkeltje. Het garen lag in de etalage, de haaknaalden glommen in de zon achter het glas. Toch maar even kijken? Manlief buiten laten staan met de kinderwagen. Ik kwam met 2 bollen en een haaknaald met mijn hoofd om de hoek; Schat ik kan geen Frans… kan jij afrekenen bij deze lieve dame die geen Engels spreekt? Manlief naar binnen om voor mij 2 bollen garen en 1 haaknaald 4mm te kopen. Eenmaal terug bij de stacaravan later die dag, met een crappy internetverbinding, het ene filmpje na het andere filmpje gekeken om te leren haken. Na 3 dagen had ik de slag te pakken en ging ik stug door, dit ging lukken!

Hek van de dam

Eenmaal terug in Nederland was het hek van de dam. Ik ging richting de Wibra voor meer garen om te oefenen. Probeerde allerlei patronen van internet, haakte mee met Youtube video’s. Mijn steken werden mooier en strakker. Nieuwe technieken draaide ik mijn hand niet voor om. Daarnaast gaf het een stuk ontspanning zo ’s avonds na een dag werken. Even verstand op 0 en haken maar voor de televisie. Na een paar maanden goed oefenen met allerlei garens, heb ik (Handmade) by Adinda opgericht. Mijn eigen persoonlijke plekje op het internet met mijn creaties.

Wat biedt By Adinda jou

Op dit kleine stukje internet, bied ik jou als By Adinda handgemaakte items. Van gehaakte sjaals tot knuffels, van leuke gifts tot warme mutsen. Daarnaast maak ik zelf haak- en breipatronen! Zo kan jij zelf aan de slag met een eigen sjaal, knuffel, muts of meer. Je vindt alles hier op mijn website maar ook via andere kanalen zoals Etsy, Ravelry, Yarnsea, Handwerkmarkt en Ribblr. Ik maak patronen in het Nederlands en Engels en ben aan het proberen om patronen ook om te zetten in het Duits. Mijn nieuwste patroon is de Mozaiek wandhanger van een eenhoorn. Ook verkrijgbaar als toffe bundel!

Mijn favorieten

Nog een klein stukje over mij als gewoon Adinda, want ja zo heet ik tenslotte haha. Ik ben fan van Queen en Bon Jovi, kan uren naar deze muziek luisteren. Ben als het mooi weer is, graag buiten te vinden in onze moestuin. Ben dol op cavia’s alleen zijn manlief en kind allergisch dus helaas geen klein knuffelknaafje voor ons. Naast het haken en breien, spaar ik Lego Modulair huizen die ik allemaal heb voorzien van lichtjes als 1 grote straat op mijn werkkamer. Ben marketeer van beroep en werk 32 uur voor een baas, bouw zelf websites en help graag anderen met hun Etsy, WordPress en meer. Naast deze website, heb ik nog een Freelance website Theblondenerd, waar je mij als Virtueel Assistent kan inhuren voor klussen op gebied van Marketing & Automation.

Heb je vragen voor me? Laat het weten in de comments :)

Liefs,

Adinda

Laat een reactie achter

Schrijf je, net als 650 anderen, in voor de nieuwsbrief!

En ontvang het laatste nieuws, leuke kortingscodes en opkomende acties.

[activecampaign form=27 css=1]

Gerelateerde berichten