Overzicht

Ons terugbetalings- en retourbeleid geldt voor 14 dagen. Als er 14 dagen zijn verstreken sinds je aankoop, kunnen we je geen volledige terugbetaling of omruiling aanbieden. Om in aanmerking te komen voor een retourzending, moet het artikel ongebruikt zijn en in dezelfde staat verkeren als waarin je het hebt ontvangen. Het moet ook in de originele verpakking zitten. Verschillende soorten goederen kunnen niet worden geretourneerd. Hieronder vallen artikelen die zijn aangepast naar persoonlijke wensen zoals toevoeging van naam, speciaal kleurgebruik, afwijkend gebruik van garen en dergelijke.

Extra niet-retourneerbare artikelen:

  • Cadeaubonnen
  • Downloadbare patronen

Om de retourzending te voltooien, stuur je een berichtje via het contactformulier, onze Facebook en/of Instagram account.

Wanneer gedeeltelijke restitutie? 

Er zijn bepaalde situaties waarin slechts gedeeltelijke restitutie wordt verleend:

  • Elk artikel dat niet in de originele staat verkeert, beschadigd is of onderdelen mist om redenen die niet aan onze fout te wijten zijn.
  • Elk artikel dat meer dan 14 dagen na levering wordt geretourneerd.

Terugbetalingen

Zodra je retourzending is ontvangen en geïnspecteerd, sturen wij een e-mail om je te laten weten dat wij de geretourneerde artikel(en) hebben ontvangen. We zullen je ook op de hoogte brengen van de goedkeuring of afwijzing van de terugbetaling. Als de terugbetaling wordt goedgekeurd, wordt deze verwerkt en binnen een bepaald aantal dagen automatisch gecrediteerd op uw creditcard of oorspronkelijke betaalwijze.

Te late of ontbrekende terugbetalingen

Als je nog geen terugbetaling hebt ontvangen, controleer dan eerst nogmaals je bankrekening. Neem vervolgens contact op met je creditcardmaatschappij, het kan enige tijd duren voordat de terugbetaling officieel is geboekt. Neem vervolgens contact op met je bank. Er is vaak enige verwerkingstijd voordat een terugbetaling is geboekt. Als je dit allemaal hebt gedaan en je hebt nog steeds geen terugbetaling ontvangen, neem dan contact met ons op via info@byadinda.nl

Uitverkoop artikelen

Alleen normaal geprijsde artikelen kunnen worden terugbetaald. Uitverkoopartikelen kunnen niet worden terugbetaald.

Ruilen

We vervangen artikelen alleen als ze defect of beschadigd zijn. Als je het wilt ruilen voor hetzelfde artikel, stuur ons dan een e-mail op info@byadinda.nl en stuur je artikel naar: Sterappel 50, 4191DM te Geldermalsen.

Retourzendingen

Om je product te retourneren, dien je zelf het product te sturen. Je bent zelf verantwoordelijk voor het betalen van de eigen verzendkosten voor het retourneren van het artikel. Verzendkosten worden niet terugbetaald. Je krijgt het bedrag met een waarde van de items, retour gestort.

Hulp nodig?

Neem contact met ons op via info@byadinda.nl of via het contactformulier voor vragen met betrekking tot terugbetalingen en retourzendingen.