Creatieve Dingen Ontstaan Uit Passie

600+

Patroonverkopen

50+

Productverkopen

600+

Instagramvolgers

This is me

Leuk dat je mijn website bezoekt, mijn eigen kleine stukje op het web. Sinds jaar en dag ben ik lekker creatief bezig. Vanaf mijn kinderjaren maak ik al van alles en soms is het kiezen en delen qua hobby’s betreft. Waar ik als kind rond mijn 5de begon met het maken van Barbie-kleedjes via een kinderweefgetouw, maakte ik op mijn 10de armbandjes van kralen van mijn overleden oma. Tegen de tijd dat de shoeby-touwtjes niet meer aan te slepen waren, begon ik met het weven van gekleurde armbandjes met macrame-steken. Zo stiekem tussen mijn laatje op school geklemd, maakt ik hele armbandjes onder de tafel onder schooltijd.

Inmiddels ben ik lekker aan het haken geslagen sinds 2017, maak ik mini-doll houses met bouwpakketten, verf ik wol/garen en heb ik ambachtelijke zeep maken een kans gegeven. Dat laatste was na een jaar wel klaar en ook kan ik niet goed tegen de lijm bij het bouwen van mini-doll houses. De laatste 2 die er nog liggen, liggen er nog wel een tijdje denk ik.

Helaas kan ik niet alle hobby’s in stand houden. De zeep die je in mijn webshop vindt, is het restant wat ik nog heb liggen. Soms komt er nog een verloren mini-doll house op te staan. Het is hierbij dus echt op is dus ook echt op!

Blue Lagoon Zeep
Koe met chocoreep tasje
gehaakte sjaal sunset
mandala bloem pastel