Published On: 9 februari 2024280 words1,4 min read

Helemaal hip en happening zijn de breinaald puntbeschermers. Maar wat zijn eigenlijk puntbeschermers en waar koop je die? Vandaag neem ik je mee op reis in de wereld van breinaalden, breiwerkjes en breinaald puntbeschermers. Lees je mee?

Punt de wat?

Puntbeschermers, zegt die term je wat? Oke het woord zegt het al, beschermers van punten maar van welke punten dan? Breinaalden natuurlijk! Niets is vervelender dan dat je je breiwerkje hebt weggelegd, je terugkomt en de lussen van je breinaalden zijn geschoven. Of dat je altijd je hele breiwerk naar achteren moet schuiven om te voorkomen dat de lussen eraf floepen. Irritant dus! Daar is een oplossing voor bedacht; breinaald puntbeschermers. Ze beschermen jouw breiwerkje van loskomen van de naalden en je eigen bips voordat je op de breipennen zit.. auwie!

Breinaald puntbeschermers dus

Je kan de puntbeschermers in allerlei vormen en maten kopen. De meeste zijn gemaakt van siliconen materialen. Waarom? Omdat dit mee kan rekken met de breinaalden. Ze passen dus op iedere breinaald van dun tot dik. Je plaatst de siliconen dopjes over de naalden van de breipennen en drukt ze een beetje aan. Omdat siliconen materialen stroef zijn, hoef je niet bang te zijn dat ze opeens verdwenen zijn onderin je breitas. De puntbeschermers blijven netjes zitten op je breinaalden en beschermen je werk van de ondergang

Waar koop je deze beschermers?

Bij mij, nee echt! Kijk maar onder het kopje ‘benodigdhedenBenodigdheden‘, je vindt hier verschillende handige materialen. Ik hou zelf ontzettend veel van puntbeschermers en helemaal in gekke vormen zoals een hertje, alpaca, bladeren en meer. Neem gerust een kijkje bij alle benodigdheden en kijk regelmatig terug, want ik vul regelmatig aan met nieuwe figuurtjes.

Laat een reactie achter

Schrijf je, net als 650 anderen, in voor de nieuwsbrief!

En ontvang het laatste nieuws, leuke kortingscodes en opkomende acties.