Zeep & Meer

Op deze pagina vind je verschillende zeepproducten. In het verleden heb ik deze hobby gehad, maar hier ben ik helaas mee gestopt. Maar ik heb nog een kleine voorraad over voor de liefhebbers. Alles is met de hand gemaakt en volledig op natuurlijke basis. De ingrediënten zijn onder meer: castor olie, biologische palmolie, olijfolie, sheabutter en natuurlijke geur stoffen. Kijk dus in mijn winkel voor alle producten, maar op is echt op. Op zoek naar een leuke cadeauverpakking? Kijk dan ook eens bij badkamer setjes met handdoekjes, pouches, make-up removers en meer.

Vanille BlueBerry zeep

Zeep

Hier op By Adinda verkoop ik de laatste restanten van mijn handgemaakte zeep voorraad. Een leuke hobby van een tijdje terug, maak kan helaas niet alle hobby’s behouden. Deze handgemaakte zeep bestaat uit natuurlijke ingrediënten zoals Shea butter, Castor Olie, Olijf Olie, Biologische Palm olie, natuurlijk geur stoffen en dergelijke. De zeep is stuk voor stuk met de hand gemaakt en grote repen en daarna in kleinere blokken gesneden.

Van heerlijke geuren als rozen tot lavendel, en van blue lagoon tot herfst. Dit is de laatste voorraad en op is echt op!

Shampoobar Mango

Shampoo bar

Naast de heerlijke zepen, heb ik ook een drietal shampoo bar geuren op voorraad. Deze shampoo bars zijn gemaakt van ‘melt & pour’ shampoo van het bekende merk Stephenson. Deze shampoo is kant-en-klaar waarbij de enige toevoeging nog geur en kleur betreft. De shampoo is heerlijk voor het haar en is vrij van onnatuurlijke stoffen die je haar extra doen glanzen, meer volume beloven en meer. Deze shampoo is puur en vrij van alle extra’s! Je haar zal de eerste paar keer stug aanvoelen omdat het wordt onttrokken van alle onnatuurlijke lagen die andere bewerkte shampoo’s hebben achterlaten.

Omdat deze shampoo als blok verkrijgbaar is en in vaste vorm, is deze tevens handig voor op reis. Scheelt je weer een grote (lekkende!) shampoofles in je tas. Laat na het douchen de shampoo bar opdrogen en je gooit ‘m zo in je toilettas.