Kids

Ben jij op zoek naar een leuk presentje voor de kleine, vriendje/vriendinnetje, baby shower en meer? Dan zit je helemaal goed bij By Adinda. Ik heb verschillende leuke kids items zoals knuffels, poppen, rammelaars. Enkele producten zijn ook te bestellen in bulk-opslag, voor meer informatie bekijk de ‘bulk bestelling‘  pagina.

Koe met chocoreep tasje

Knuffels

Het maken van knuffels vind ik het allerleukste aan het haken. Ik maak graag knuffeltjes zoals koeien, konijntjes, schapen, uilen en andere knuffels om kinderen mee blij te maken. Kijk dus regelmatig voor nieuwe aanvullingen of knuffels in andere kleuren.

Pop Hazel

Poppen

Een haakhobby die ik bij vlagen oppak, is het maken van gehaakte poppen. Geen pop is uniek en al is het hetzelfde patroon, gebruik ik toch weer andere kleuren. Sommige poppen komen met ‘garen haren’ maar ik maak ook poppen met ‘poppenhaar’. Alle poppen hebben een versteviging in de nek zodat deze netjes rechtop blijft staan. Ik maak poppen in klein formaat met slechts 2 a 3 losse stukken tot grote poppen die volledig uit te kleden zijn. Benieuwd naar de voorraad poppen? Kijk dan snel in de winkel.

Bulk aanvraag muisjes

Bestellen in bulk

Naast losse items, bied ik ook de mogelijkheid voor het bestellen in bulk oplage. Dit kan leuk zijn als relatiegeschenk voor collega’s, klanten en meer. Ben jij op zoek naar een gehaakt knuffeltje in de kleuren van jouw bedrijfslogo? Dan zit je bij By Adinda aan het juiste adres. Ik heb enkele knuffels die ik in bulk kan uitleveren in de door jou aangegeven kleuren.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Lees dan snel de ‘bestellen in bulk’ pagina voor de mogelijkheden en levertijden.