Gehaakte Accessoires

Op deze pagina vind je verschillende gehaakte accessoires, zoals sjaals, armbanden en nog veel meer. Benieuwd wat ik allemaal maak en verkoop? Kijk dan snel verder.

gehaakte sjaal sunset

Sjaals

Op By Adinda bied ik verschillende soorten gehaakte sjaals aan. Alle sjaals zijn stuk voor stuk met de hand gehaakt met speciaal ‘cake garen’ met verloopkleuren. De sjaals zijn stuk voor stuk uniek en nemen enige tijd in beslag om te haken. Benieuwd naar alle sjaals die ik op voorraad heb? Bekijk dan snel de pagina voor meer informatie.

Het cakegaren bestel ik regelmatig bij Hobbii. Het garen is verkrijgbaar in verschillende verloopkleuren wat ieder gehaakt item een unieke look&feel geeft. Ben je op zoek naar een uniek verloop? Neem dan contact met mij op, dan bespreken we de mogelijkheden.

Gehaakte armband met strepen

Armbanden

Op By Adinda bied ik verschillende soorten gehaakte armbanden aan. Alle armbanden zijn met de hand gehaakt. Ze bestaan uit dun Durable Embroidery garen en kleine kralen van het merk Miyuki en Preciosa Ornela. De armbanden komen in verschillende kleuren, maten, met of zonder sluiting en zowel los als in setjes. Je kan zelf ook mixen en matchen met de armbanden.

Ik heb ontzettend voor kleuren voor het maken van armbanden en bestel regelmatig nieuwe kleuren bij. Ben je op zoek naar een unieke kleur of samenstelling van kleuren? Neem dan contact met mij op, dan bespreken we de mogelijkheden.