Published On: 30 mei 2022261 words1,4 min read

Digitaal schrijven is nog altijd populair, maar soms heb je gewoon een pen nodig. Even een kattebelletje schrijven, een to-do lijstje op een post-it, boodschappenbriefje en dergelijke. Een pen is best saai, dus vrolijk ‘m op! Helemaal hip zijn de patronen voor de Pilot G2 pennen. 

Even de blits maken op een feestje, op je werk of bij familie als je die speciale pen tevoorschijn haalt. Een pen die niemand heeft! Nee echt. Je kan tegenwoordig een Pilot G2 pen kopen en er een ‘wrapper’ voor maken. Een wat? Een wrapper, oftewel een omhulseltje waardoor jouw pen zijn saaiheid verliest. Maak ‘m blauw met een printje, hondenpootjes, eenhoorn, lama… jij bedenkt het. En veel heb je niet nodig! Kralen, draad, naald en beetje kennis van de Peyote steek.

Pilot G2 pen wrapper patronen

Een cover voor de Pilot G2 pen?

Heel simpel. Je hebt nodig een Pilot G2 pen, te bestellen via bijvoorbeeld Amazon. Je hebt Miyuki Delica kralen nodig, de 11/0 zijn perfect voo een pen cover. De Cover heeft 46 kolommen en 21 rijen, dit is altijd zo anders is de wrapper te groot of te klein. Je kan dus met hokjespapier een patroon kleuren met kleurpotloden. Erg leuk en rustgevend.

Kleine tip: maak je een doorlopend patroon, kijk dan goed naar de randen. Deze moeten wel doorlopen natuurlijk als je de pen draait.

Geen inspiratie?

Heb je totaal geen inspiratie of denk je: uhm hoe? Ga dan snel naar mijn  Etsy shop en bekijjk de patronen. Ze zijn niet heel duur dus kies er eentje uit en ga lekker aan de slag. Nooit meer saaie pennen!

Laat een reactie achter

Schrijf je, net als 650 anderen, in voor de nieuwsbrief!

En ontvang het laatste nieuws, leuke kortingscodes en opkomende acties.

[activecampaign form=27 css=1]