Koop grote oplage armbanden voor je eigen winkel

Heb jij een fysieke winkel en ben je op zoek naar een leuke aanvulling in je assortiment? Koop grote oplage armbanden voor je eigen winkel Hang ze eenvoudig bij je kassa of biedt ze aan bij een aankoop boven een bepaald bedrag. Meer weten? Lees dan snel verder.

Concept

Voor een fysieke winkel kan je veel zaken vaak inkopen. Van kleding tot accessoires en sieraden. Om zelf een winkel te beginnen is vaak lastig, vooral als je alleen handgemaakte sieraden verkoopt zoals ik. Maar mijn sieraden kunnen natuurlijk wel in jouw (online) winkel gelegd worden! Ben jij op zoek naar een leuke aanvulling op het gebied van armbanden? Zoek niet langer en sla groots in met deze ‘whole sale’ armbanden sets.

Start met de verkoop van andermans producten

Je koopt eenvoudig producten in die passen bij jouw huidige winkel. Verkoop je kleding? Dan zijn sieraden en accessoires zoals tassen een leuke aanvulling op je collectie. Er zijn veel kleine webwinkels die dromen van een eigen fysieke winkel maar voor de meeste is dit helaas onhaalbaar. Geef deze mensen een steuntje in de rug door de producten in te kopen en door te verkopen in je eigen fysieke winkel! Zo speel je de makers van de handgemaakte items meer in de kijk en geef je deze mensen net dat ene zetje die ze zo hard nodig hebben. Daarnaast blijf je uniek! Want handgemaakt is toch veel mooier dan productie werk wat je overal kan kopen?

Go Whole Sale

Het ‘Whole Sale Concept’ is het inkopen van grotere oplage bij een kleine onderneming. Je koopt eenvoudig een grotere oplage in bij een kleine winkel om de geleverde items vervolgens in je eigen winkel te plaatsen. Hierbij heb je geen kennis nodig van hoe het product gemaakt is, je koopt het slechts in. Leuk voor kleine handgemaakte items zoals armbanden, kettingen maar ook kleine gehaakte knuffeltjes, sleutelhangers, riemen en dergelijke.

Ook ik verkoop in ‘whole sale’. Op de website zijn 3 producten toegevoegd waarbij armbanden kunnen worden besteld in verschillende oplage. Daarnaast kan er gekozen worden voor een kleursetting of laat je verrassen! Zo simpel is het 🙂

NAAR DE SHOP
0%
SPECIAL OFFER

LOVE • COLLECT • ADORE

Nu 25% korting op je eerste bestelling met code: HELLOBEAUTIFUL

SHOP NU